Pages

Pazı Sarması Tarifi

1.13.2013



Kıymalı Pazı Sarması
MALZEMELER
1 kg pazi
500 gr az yagli kiyma
1 adet orta boy sogan
1 çorba kasigi salça
1 kase pirinç
½ demet maydanoz
1 çorba kasigi zeytinyagi
karabiber
kirmizi biber
tuz
YAPILIŞI
Pazi yapraklarini az tuzlu suda haslayin ve süzün. Kiymayi rendelenmis sogan, salça, pirinç ve baharatlar ile iyice karistirin. Hazirladiginiz harci pazi yapraklarinin içerisine koyarak sarin. Tencerenin içerisine yerlestirip yagli ve salçali suda pisirin. Yapraklarin açilmamasi için tencerenin içine yerlestirdikten sonra üzerine
bir tabak koyabilirsiniz. Servis tabagina alip yogurt ile servis yapin

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız